Das

Flora en faunawet - niveau 1

Als uitvoerende medewerker of meewerkend voorman dient u in het bezit te zijn van het certificaat op niveau 1. De training richt zich op uw werkzaamheden in relatie tot de flora en faunawet. Zo leert u welke beschermde flora en fauna er zijn in Nederland en hoe u om moet gaan met beschermde soorten tijdens u werk.

Welke trainingen kennen we?

De training flora en faunawet is te volgen via een zelfstudie of via klassikale lessen. Afhankelijk van uw ervaring en het gemak waarmee u leert kunt u het beste bepalen welke training bij u past.

Zelfstudie:
Leert u makkelijk en heeft u de discipline om het lesmateriaal zelfstandig te doorlopen is de zelfstudie uitermate geschikt voor u. U schrijft zich in voor de training en ontvangt binnen enkele dagen de inloggegevens van onze academie. U heeft hiertoe onbeperkt toegang en hoeft alleen nog een examen in te plannen. Dit doet u door contact op te nemen met ons kantoor.

Verkorte cursus:
Vindt u het handig om naast het zelfstandig leren toch handig om een aantal vragen te kunnen stellen? Met de verkorte cursus volgt u in één dag de klassikale training en ontvangt u voorafgaand gratis toegang tot onze academie.

Basiscursus:
Bij de basiscursus neemt de docent alle tijd om de lesstof door te nemen. De materie wordt uitgebreid met proeftoetsen behandeld, zodat u weet wat u te wachten staat.

Doelgroep

De training is bedoeld voor uitvoerende medewerkers en meewerkende voormannen die werkzaam zijn in het openbaar groen. Teamleiders en uitvoerders dienen de cursus flora en faunawet – niveau 2 te volgen.

Examen

Alle trainingen worden afgesloten door het officiele examen. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer het certificaat van Vereniging Stadswerk en kan direct aan de slag.


Cursus informatie

Behandelde onderwerpen Context flora & faunawet, kennis van beschermde flora & fauna, zorgvuldig handelen, communicatie en het werkproces
Cursusduur 2 dagdelen
Prijs p.p. € 365,-
Voorwaarde tot deelname Geen
Bijzonderheden Prijs is incl. het examen van Vereniging Stadswerk. Daarnaast ontvangt u kosteloos bij klassikale lessen toegang tot ons e-learningprogramma.


Inschrijven niveau 1 / internet

Data Stad Totale kosten  
In overleg Thuis € 295,- p.p.


Ingeplande basiscursussen


Momenteel zijn er geen basiscursussen ingepland, neem contact op voor meer informatie.

Contact formulier


© Flora-en-faunawet.nl 2002 - 2019