Vlinder

Flora en faunawet - niveau 2

Bent u verantwoordelijk voor een team in de buitendienst? Het is dan belangrijk dat u de medewerkers in de buitendienst de juiste instructies mee geeft, zodat fouten tijdens het werk geminimalisseerd worden. Het maken van een juiste werkinstructie is hierbij een belangrijk onderdeel.

Welke trainingen kennen we?

De training flora en faunawet – niveau 2 is te volgen via een verkorte- of basiscursus. Afhankelijk van uw ervaring en de snelheid dat u lesstof oppakt kunt u de keuze maken welke training voor u het meest geschikt is.

Verkorte cursus:
De verkorte cursus flora en faunawet wordt in één dag verzorgt. Vooraf ontvangt u al toegang tot onze online academie. U kunt de theorie geheel zelfstandig doornemen en op de trainingsdag eventuele vragen stellen aan de docent.

Basiscursus:
Bij het volgen van de basiscursus flora en faunawet doorloopt u twee volle dagen training. Het examen vindt plaats aan het eind van de training.

Doelgroep

De training is bedoeld voor leidinggevende (uitvoerders/ teamleiders) die verantwoordelijk zijn voor de medewerkers op niveau 1. De training richt zich doorom niet alleen op de theorie, maar ook op het schrijven van een werkinstructie.


Cursus informatie

Behandelde onderwerpen Context flora & faunawet, kennis van beschermde flora & fauna, zorgvuldig handelen, communicatie en het werkproces
Cursusduur 4 dagdelen
Prijs p.p. € 445,- excl. btw (incl. examen)
Voorwaarde tot deelname Geen
Bijzonderheden Prijs is incl. het examen van Vereniging Stadswerk


Ingeplande cursussen


Momenteel zijn er geen cursussen ingepland, neem contact op voor meer informatie.

Contact formulier


© Flora-en-faunawet.nl 2002 - 2019